Solnedgång över Västberga Parkering

Verket ”Solnedgång över Västberga Parkering” med Konsthall 323, 11 november 2018.

Thank you everybody who joined us for Söndagskväll i November med Konsthall 323! ”Solnedgång över Västberga Parkering” is a site specific installation created for Konsthall 323. Konsthall 323 is a conceptual institution venue located in a car. The space is curated and directed by the artists Frida Krohn and Ylva Trapp. They invited me to create a painting installation for a one-night-only event in November, 2018. The show was open 4pm-6pm, when the sun sets in Stockholm, Sweden, a time of the year when it is both dark and grey. The to two fabrics are hand painted on silk.

This text( in Swedish) accompanied the exhibition invite:

Anna Sörenson arbetar med måleri i liten och stor skala och ofta i direkt respons till den omgivande miljön. Hennes projekt Neverending Book har inspirerat oss att orka fortsätta med vårt arbete i Konsthall 323. Vi är stolta att presentera ett helt nytt verk av Anna Sörenson, en platsspecifik installation som visas endast en kväll i november. Bekämpa novembers gråhet med ett besök i färg på parkeringen utanför Coop Västberga.