Open Art Örebro

”Banana Cone”, Södra sidan, vid Olof Palmes torg. Foto: Ulf Sörenson

”OpenART är Skandinaviens största biennal för samtidskonst och äger rum under 12 sommarveckor i Örebro. En biennal som revolterar mot det tillrättalagda stadsrummet, uppmanar till kreativitet och ger oss möjligheten att uppleva staden ur helt nya vinklar. Konsten invaderar stadens gator, torg, parker, vattendrag, tar över kulturscener, köpcenter, fasader och Örebro slott. När samtidskonsten blir tillgänglig i de offentliga rummen främjas en dialog om konstens betydelse för samhället. Från hela världen bjuds konstnärer in, etablerade som up-and-coming.”_ Open Art

”Rainy Cloud”, Örebros Slotts borggård. Foto: Ulf Sörenson

Har du vägarna förbi Örebro i sommar så titta gärna på mina tre verk som deltar med. Följ också #openart på Instagram, det är väldigt kul att se alla besökares bilder och kommentarer.

”Flower Mushroom” på Stallbackenstak. Foto: Ulf Sörenson