”The Neverending Book”, The Nordic Center, Duluth, Minnesota, USA.

Jag blev inbjuden av Alison Aune, professor vid University of Minnesota, Duluth, Minnesota, USA, att komma till universitetet och föreläsa i deras ”Visual Cultre Lecture Series” och ställa ut på Nordic Center, ett galleri och en samlingslokal till för att främja utbytet med nordiska länderna. Jag visade mitt konceptuella verk ”The Neverending Book”, en serie akvareller som kombinerar abstrakta bilder med dagboks-liknade anteckningar.  Under min vistelse höll jag också workshops i utställningen för Aunes studenter i Art Education och för akvarellsällskapet ”Lake Superior Abstract Group”.

Workshop med ”Lake Superior Abstract Group”. Här har vi experimenterat med Arne Isakssons ”åtta sett att teckna som akvarellist” och akvarell monotyper.
Jag och Alison Aune framför min utställning på The Nordic Center, Duluth, Minnesota, USA.
The Neverending Book innehåller ca 200 verk och projektet firar 10 år i år 2020.