Stora boken om glass släpps i juli!

Jag vet inte hur det började? Kanske redan när jag nervöst svalde tuggummit som kom med glassen Bubbel Pop på dagis, trots att fröken just sagt att man inte fick det. Eller när jag som student i New York besökte ”Big Gay Icecream”? Eller när jag och min man var på resa i Japan och provade grönt te glass för fösta gången? Idén till att göra en bok om glass har jag kanske haft hela livet, men det är i alla fall nu, den kommer i tryck! Jag är så stolt och glad att min första barnbok, Stora boken om Glass, kommer ut på IDUS förlag nu i juli och att jag nu kan dela den med mina egna glass-älskande barn och alla barn vi känner!

För glass är gott! Det tycker man nästan i hela världen. I Stora boken om glass får vi lära oss om glass och lite om glassens mystiska historia. Åt man glass i det forna Egypten? Vad kan glassen smaka i Japan? Finns det seg glass? Beställ boken här!